Дигиталниот CMR доаѓа!

Trans Follow е името и ова решение е контролирано од IRU, европската организација која ги застапува интересите на CMR.

И тоа е добра вест!

Транс Следи ќе бидат презентирани при објавувањето на PrintCMR верзија 15.
Ние го направивме тоа што е можно поедноставно за вас.

Доаѓа наскоро!


Кликни тука за да добиете информации за Дигиталниот CMR од TransFollow

Ве советуваме да ја погледнете страната на холандската Бјуртвартадрас. Оваа организација им помага директно на TransFollow да успее. Холандски превод.