PrintCMR веќе освои голем број следење на корисници.

Зошто тие избраа PrintCMR?

PC корисници (Windows, Mac):
 • „Современа состојба“, современ софтвер
 • PrintCMR е екстремно user-friendly
 • WYSIWYG: Кога внесувате податоци, веќе можете да го видите товарниот лист на вашиот екран - познат и препознатлив!
 • Исклучително стабилен: едноставно инсталирај го и започнете со работа!
 • Инсталацијата е детска игра
 • 14-ден бесплатен пробен период, можете да почнете со користење на програмата веднаш!
 • Нема потреба за интернет врска: секогаш достапни, брзи перформанси
 • Вие самите управувате со вашите зачувани податоци сами на сопствен компјутер
 • Никој друг не може да пристапи до вашите информации за купувачите!
 • Бесконечна количина на податоци, вашиот хард диск е единствената граница
 • Не се потребни знаење за програмирање, веќе се обезбедени формулари како подготвени за користење ентитети
 • Информациите можат да се разменуваат со други PrintCMR корисници (на пример, возачи, други сајтови, клиенти) преку е-пошта
 • PrintCMR е одобрен од големи добавувачи на документи
 • Повеќејазичен јазик (EN, NL, FR, DE, PL, IT, CZ, DK, ES, BG и HU)


корисници на iOS (iPhone, iPad):
 • WYSIWYG: Кога внесувате податоци, веќе можете да го видите товарниот лист на вашиот екран - познат и препознатлив!
 • "Ајфон? Јас секогаш го имам мојот мобилен телефон со мене".
 • Конечно, нема повеќе рачно напишани пратки кога се на патот - резултатот е професионален и јасно читлив.
 • Информациите можат да се разменуваат со други PrintCMR корисници (на пр. канцеларија, домашна база, колеги) преку е-пошта
 • Исто така погодно да се користи на iPhone благодарение на екстензивните големи влезни екрани (наменети за дебели прсти)
 • Директно печатење на печатач „Airprint“
 • НЕ користи интернет конекции
 • Сите информации се инсталирани на вашиот уред
 • Исплатливи за употреба, исто така кога во странство (без трошоци за роаминг)
 • Стабилен, секогаш достапен, брз пристап во секое време, дури и во предизвикувачки средини, како што се индустриски згради
 • Способност брзо да се префрлате помеѓу различни документи
 • Извештајот за фотографии може да биде прикачен на товарниот лист, на пр. Извештаи за оштетувања.
 • Интеграција со е-пошта, TomTom, Navigon, Route66, Google Maps, камера, потписи, GPS, баркодови, системски часовник итн.
 • Запознаени и препознатливи: истата програма е онаа што се користи на компјутеротДали сакате да разговарате PrintCMR корисниците за нивните искуства?

Ве молиме погледнете го нашиот референтна листа, речиси сигурно ќе знаеш некој на неа!


PrintCMR Download

vrachtbrief-maken-met-excelНашиот Helpdesk редовно го добива прашањето за разликата помеѓу PrintCMR и Excel.
Excel е практично бесплатен и можете да креирате и да печатите CMR со него.

Благодарение на нашите клиенти дојдовме до аргументи со оваа листа.