Користете PrintCMR бесплатно за време на пробниот период на 14-ден

Можете да ја download, инсталирање и употреба PrintCMR директно.


Бесплатна проба PrintCMR 14 денови

Можете да ја download, инсталирање и употреба PrintCMR директно.

Во пробниот период на 14 дена, можете да го користите сето она што е можно PrintCMR.
По купувањето и активирањето на лиценцата, блокадата на пробниот период ќе се смени и може да продолжите да работите со истата верзија.

Поради бесплатен пробен период, претпоставуваме дека сте доволно способни за софтверот. На вашето барање, пробниот период може да се продолжи.

Затоа се враќа неприфатлив за нашите корисници.Плаќања

Можете да изберете:
- Директно онлајн плаќање при нарачување
- Испраќање на фактура за продажба, тогаш плаќате потоа.

Ако одберете да платите, ние ќе наплатиме дополнителни 10 евра (без ДДВ) за административни акти.

Плаќањето преку EEnvoudigg.nl е секогаш безбедно: со кредитна картичка (Visa, MasterCard, American Express) преку нашата безбедна процедура за SSL.
Корисниците во Холандија, исто така, можат безбедно да плаќаат со користење на iDEAL.
Вие ќе дејствувате веднаш за време на процесот на нарачување со вашата банка во вашето доверливо онлајн банкарство.Време на испорака

Ако сте ставиле налог чекаме приемот на исплата.
Откако ќе биде примена, ќе ви го испратиме шифрата за лиценца најдоцна во рок од 7 дена.


За повеќе информации, видете ги нашите Услови и правила подолу.