Format Begeleidingsbrief NL model A4.

Letra udhëzuese për transportin e mbeturinave të përbëra në 4-fish, veçanërisht për printerin lazer. Fletët kanë rend 4-3-2-1 dhe janë të detyrueshme gjatë transportimit të mbetjeve. Paketuar në kutinë e grupeve 500. Çmimi për kuti.

1 copë = 105.00 euro, gjithsej 105.00 euro
Copa 2 = 89.00 euro, gjithsej 178.00 euro
Copa 3 = 89.00 euro, gjithsej 267.00 euro

Na kontaktoni për sasi më të mëdha, përparësia e çmimeve shkon edhe më mirë!

€ 105,00
(Përjashtuar taksën 21%)


Produkt informacion

A Begeleidingsbrief (letër udhëzuese) është e detyrueshme për transportin e mbeturinave në Holandë. Ky set i projektuar posaçërisht për printerin lazer është një komplet në 4-fold në vetë-shkrim letre lazer. Letra e mbulimit ka rendin e kundërt [4-3-2-1]. Ky komplet përbëhet nga fletë të veçanta 4 dhe fletët kanë madhësinë e një A4. Ky komplet është i përshtatshëm për printer lazer, printer ink jet dhe printerë multifuncionalë. Në bazë të Aktit të Menaxhimit të Mjedisit, gjithmonë duhet të jetë e pranishme një letër udhëzuese gjatë transportimit të mbeturinave. Letrat tona udhëzuese janë miratuar nga Stichting Vervoeradres, pagesat janë paguar për këtë dhe numri i serive është regjistruar në Stichting Vervoeradres.

Funksionimi i letrës udhëzuese
Kjo letër udhërrëfyese mund dhe mund të përdoret gjithashtu si një shënim dërgesë dhe përbëhet nga kalimet në vijim:

Fletë 4 (rozë): kthehuni në shpërndarësin
Fleta 3 (e verdhë): destinuar për transportuesin
Fleta 2 (e verdhë): e destinuar për marrësit
Fleta 1 (e bardhë): e destinuar për shpërndarësin është në pjesën e poshtme të pirgës

Disponuesi (dërguesi) ose kolektori mbledh letrën shoqëruese dhe shenjat e fletës 1, origjinali (i bardhë). Dështimet e tjera i jepen transportuesit. Marrësi (procesori) mbush sasitë e peshuara, nënshkruan letrën shoqëruese dhe lëshon fletën 2 tek transportuesi. Marrësi mban fletën 3rd dhe dërgon kopjen e trëndafilit, fletën 4, tek shpërndarësi.

Këto grupe në 4-fold janë të numëruara në mënyrë unike dhe të para-paketuara në një kuti kopjesh 500.


Pronat

  • Multiple: 4-fold
  • Rendit: Fletë 4-3-2-1
  • Materiali: Letër lazer me vetë-shkrim
  • Përdorimi: Printer lazer, bojë dhe shumëfunksional
  • Format: 210 x 297 mm (A4)
  • Numerimi: Numërim unik
  • Paketuar në një kuti me grupe 500
siguritë:

Formatet tona të CMR-së janë me cilësi më të mirë dhe kanë çmimin më të ulët në treg. Ne dorëzojmë faturat e ngarkesave me lazer direkt nga stoku. Dëshironi të porositni sasi më të mëdha se sa janë përmendur në këtë faqe? Më pas na kontaktoni. Ne ju ofrojmë një ofertë të përshtatshme.
Porosia juaj do të përpunohet direkt nga Logistiek Në të njëjtën kohë / Logistiek Direct.